Tinkeren

Tinkersessie

De maatschappij verandert door technologie en digitalisering. We gaan van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. Meer mensenwerk wordt gedaan door machines en bij steeds meer werk worden computers en ICT gebruikt. Werk verandert, functies veranderen en werknemers hebben nieuwe essentiële vaardigheden nodig om hierop voorbereid te zijn. Om de technologie bij te kunnen benen is het enorm belangrijk voor organisaties om hierop in te spelen. Wesley krijgt als levende ideeën machine regelmatig de vraag van personen en bedrijven of hij tijd wil vrij maken om te brainstormen over een bedrijfsplan, pitch, verdienmodel, obstakel, programma, innovatieve oplossing of persoonlijke ontwikkeling.

Om dit op een efficiënte manier te kunnen aanbieden voert hij wekelijks 1-op 1 tinkersessies van 1,5 uur. Dit zijn to-the-point gesprekken met als doel om jou verder op weg te helpen.

tinkeren met wesley
"Brainstormen met Wesley voelt als een positieve tornado. Hij verwijdert de beren in mijn hoofd en maakt de weg vrij voor nieuwe kansen en oplossingen waar ik mee verder kan. '"

Hoe werkt dit?

Van te voren ontvang je van Wesley een vragenlijst. Dit formulier gebruikt hij om jouw website en social media kanalen vooraf te onderzoeken.

Tijdens de tinkersessie gaat hij doelgericht aan de slag met jouw plannen en vragen. Je krijgt anderhalf uur lang advies. Wesley zet zijn kennis, ervaring en netwerk in om jouw proces te versnellen en bovendien tijd/geld te besparen.

Het gesprek vindt bij voorkeur plaats in een inspirerende ruimte met whiteboards en schommels bij Wesley op kantoor in de Rotterdam Science Tower of op de locatie van de opdrachtgever.

Kosten: 249 euro per gesprek van 1,5 uur. ex btw

Is dit wat je zoekt? Tof!
Klik hieronder om een afspraak in te plannen.

tinkeren met wesley

Hoe werkt dit?

Van te voren ontvang je van Wesley een vragenlijst en onderzoekt hij onder andere jouw website en social media kanalen om te kijken of hij al meteen kansen ziet om te bespreken.

Tijdens het gesprek gaat hij doelgericht aan de slag met jouw plannen en vragen. Anderhalf uur lang krijg je advies en zet Wesley zijn kennis, ervaring en netwerk in om jouw proces te versnellen en tijd/geld te besparen.

Het gesprek vindt bij voorkeur plaats in een inspirerende ruimte met whiteboards en schommels bij Wesley op kantoor in de Rotterdam Science Tower of (op jouw verzoek) via Skype/ FaceTime.​

Kosten: 249 euro per gesprek van 1,5 uur. ex btw

Is dit wat je zoekt? Tof!
Klik hieronder om een afspraak in te plannen.

tinkeren met wesley
Gebruik je verbeelding
Elke dag is een nieuwe dag om te bouwen aan jouw dromen.
Ga in gesprek met wesley
CONTACT
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

VIP NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte door je aan te melden voor de VIP nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
SOCIAL MEDIA