Blog
volg mijn reis

Nieuwsgullig

Wesley dos Santos Podcast #001
De allereerste aflevering van mijn nieuwe wekelijkse podcast staat online! Tijdens deze podcast ga ik iedere week in gesprek met een andere ondernemer om erachter te komen hoe zij door te tinkeren, hosselen en circulair denken hun dromen waarmaken.
April 2, 2020
Finale Sportondernemer
In samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam, Alida Vreden - Cyrus en Harry Bakker organiseerden wij dit jaar voor het eerst Sportondernemer, een programma om beginnende sportaanbieders op weg te helpen.
March 4, 2020
FunX op je Monnie
Een op de vijf jongeren in Nederland heeft problematische schulden. Hoe is het om in schulden te leven? En hoe kom je er weer uit? In de FunX-serie #OpJeMonnie gaat FunX reporter Jeansen langs bij verschillende FunX-luisteraars met schulden.
February 14, 2020
In gesprek met Gianny
Ik was onlangs in gesprek met Brand & Marketing expert; Gianny Braaf over o.a. mijn ondernemende journey, hoeveel invloed mijn leefomgeving hierin heeft en waar ik over 10 jaar wil staan. Nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Bekijk de video ;)
February 14, 2020
Eigen keuzevak!
In samenwerking met de Willem de Kooning Academy hebben wij vanuit Diversité Footwear een keuzevak ontwikkeld waarbij studenten binnen 2 weken hun eigen schoenconcept bedenken, ontwerpen, positioneren, maken en presenteren!
February 21, 2019
Gebruik je verbeelding
Elke dag is een nieuwe dag om te bouwen aan jouw dromen.
Ga in gesprek met wesley
CONTACT
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

VIP NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte door je aan te melden voor de VIP nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
SOCIAL MEDIA